Turite klausimų?
Spauskite čia!

Kalorijų paskaičiavimas restorano nefiskaliniame kvite

Dar praėjusiais metais UCS Baltic įgyvendino savo kliento TakeWay idėją – automatinį kalorijų paskaičiavimą nefiskaliniuose kvituose. TakeWay yra sveikesnio maisto restoranų tinklas, veikiantis nuo 2008 metų. Savo svečiams gamina patiekalus ir gėrimus naudodami kruopščiai atrinktas aukštos kokybės žaliavas. Šis tinklas pirmasis Lietuvoje atvirai pradėjęs teikti išsamią patiekalų energetinės vertės informaciją restorano meniu. „Mums svarbu ne tik tai, kad paprastai ir suprantamai teikiame šią informaciją, bet ir tai, kokias patiekalų ir gėrimų energetines vertes pavyksta išgauti naudojant mūsų atrinktas žaliavas ar keičiant gamybos procesus“, – sako restoranų tinklo atstovas Rokas Mikalauskas. Neseniai restoranas pateikė savo svečiams naujieną – patiekalų energetinės vertės informaciją teikia ne tik restorano valgiaraštyje, bet ir nefiskaliniuose kvituose. „Tokiu būdu svečias galės matyti pietų ar vakarienės metu suvartotą kalorijų kiekį (sumą) bei procentinę rekomenduojamo suvartoti kalorijų kiekio išraišką. Džiaugiamės, kad įmonei UCS Baltic pavyko išpildyti mūsų pageidavimus taip, kaip mes ir norėjome. Mūsų tikslas – dėmesį mitybai norime paversti patogiu ir kasdieniu įgūdžiu. Suprantame, kad norint tai pasiekti svarbu neapkrauti svečių papildomais skaičiavimais ar duomenimis todėl visą patiekalų energetinės vertės informaciją pateikiame kiek galima paprasčiau“.

Viso to sukūrimas yra nesudėtingas – tereikia R-Keeper V7 programoje, prie kiekvieno patiekalo nurodyti jo energetinę vertę kalorijomis, o visa kita padaro pati programa, t.y. suskaičiuoja ir išveda išankstinėje svečio sąskaitoje suvartotą kalorijų kiekį bei kiek procentų rekomenduojamos kalorijų dienos normos tai sudaro. Puiki žinia ir ta, kad tai veikia su visomis R-Keeper V7 versijomis.