Turite klausimų?
Spauskite čia!

Dar greitesnis atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis!

Bekontakčių mokėjimų technologija sparčiai populiarėja visoje Europoje, Lietuva taip pat nuo to neatsilieka. Šiuo metu šalies bankai pradeda leisti bekontaktes korteles, didieji prekybos centrai įsijungė į šį procesą atnaujindami savo įrangą. Nuo 2017 metų sausio 1 dienos visi naujai įrengiami terminalai privalės turėti galimybę atsiskaityti bekontaktinėmis kortelėmis. Norime priminti, kad UCS Baltic ne tik diegia, bet ir aptarnauja visus populiariausius mokėjimo kortelių skaitytuvus – ne tik stacionarius, skirtus atsiskaitymui prie kasos, bet taip pat ir nešiojamus terminalus, integruotus su R-Keeper sistema, o tai vienintelis toks sprendimas rinkoje, kurį gali pasiūlyti tik UCS Baltic. Be to, visi naujai diegiami bankiniai terminalai siūlo bekontakčių kortelių aptarnavimo funkciją.
kortelemis
Banko mokėjimo terminalai nėra tiesiog madingas ir patogus sprendimas – integracija su kasomis supaprastina ir palengvina atsiskaitymo banko mokėjimo kortelėmis procesą, tokiu būdu taupomi kaštai, laikas, o svečiai aptarnaujami greičiau ir patogiau, išvengiama brangiai kainuojančių personalo klaidų.

Pagrindiniai banko mokėjimo kortelių terminalų privalumai yra – didesnis klientų aptarnavimo greitis ir duomenų tikslumas, kuomet klaidų tikimybė sumažinama iki minimumo; patogumas darbuotojams – pasirinkus užsakymą apmokėjimui, nebereikia antrąkart suvedinėti sumos terminale, o kasoje užsakymas automatiškai pasižymi kaip apmokėtas.

Banko kortelių skaitytuvai, integruoti su R-Keeper kasomis, užtikrina sklandų, patogų ir greitą atsiskaitymą mokėjimo kortelėmis.