Turite klausimų?
Spauskite čia!

Elektroninė eilės valdymo sistema

Atsižvelgiant į didėjančią restoranų, kuriuose reikia atsiimti maistą prie kasos, paklausą, UCS specialistai sukūrė specialią sistemą, kuri informuoja restorano klientus, kada galima ateiti pasiimti paruoštą maistą. Sistema leidžia klientams paprasčiau gauti informaciją apie užsakytus patiekalus ir mažina eiles. Ne tik vizualiai, bet ir realiai. Atsižvelgiant į UCS įmonių grupės skaičiavimus, naudojant šią sistemą eilės sumažėja iki 30 procentų.

Ši sistema susideda iš dviejų pagrindinių techninių dalių – virtuvės ekrano ir kliento ekrano. Virtuvės ekrane virėjas ar pakuotojas mato, kokie tuo metu yra laukiantys užsakymai ir gali juos pažymėti kaip paruoštus. Tuo metu klientų ekrane, esančiame laukimo zonoje, matomos ruošiamų ir paruoštų užsakymų būsenos bei kvietimai juos atsiimti.

Sistema veikia tokiu principu:

  1. Užsakymas priimamas ir suvedimas į R-Keeper sistemą.
    Eiliu valdymo sistema 1
  2. Klientui užsisakius maistą ir už jį sumokėjus, ant fiskalinio kvito jam atspausdinamas užsakymo numeris. Tuo pačiu metu virėjo/pakuotojo ekrane atsiranda užsakymo lapelis, o kliento monitoriuje rodoma ruošiamo užsakymo būsena.
    Eiliu valdymo sistema 2
    Eiliu valdymo sistema 3
  3. Virėjas/pakuotojas paruošia užsakymą ir pažymi tai specialiame virtuvės valdymo pulte ir kliento ekrane parodomas būsenos atnaujinimas, kad atitinkamas kliento užsakymas paruoštas ir jį galima atsiimti.
    Eiliu valdymo sistema 4
  4. Nesant aktyvių užsakymų, kliento ekrane automatiškai rodoma nustatyta reklaminė medžiaga.
    Eiliu valdymo sistema 5